1293562656_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Omalle perheelle tein tämän hyydytetyn juustokakun.

VALKOSUKLAINEN LUUMUKAKKU 

Pohja:

18 kpl pipareita (murskattuna)

50 g voita sulatettuna

n.1,5 dl glögiä

Täyte:

400 g maustamatonta tuorejuustoa

2,5 dl Floravispiä (vaahdota)

n.1,5 - 2 dl sokeria

3 tl vaniljasokeria

5 rkl luumumarmeladia

½ levyä Pandan valkosuklaata (rouhittuna)

2 rkl appelsiinimehua

6 liivatelehteä

 

Murskaa piparit murusiksi, lisää joukkoon sulatettu voi ja glögi. Painele seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle tasaisesti.

Vaahdota kerma ja lisää se sekä sokerit tuorejuuston joukkoon. Lisää seokseen rouhittu valkosuklaa sekä luumumarmeladi. Sekoita tasaiseksi massaksi.

Liota liivatteet kylmässä vedessä. Kuumenna appelsiinimehu ja liuota pehmenneet liivatteet joukkoon. Sekoita appelsiinimehu-liivateseos muiden aineiden joukkoon hyvin.

Kaada seos piparimurupohjan päälle ja anna hyytyä pari tuntia, mieluiten seuraavaan päivään.

Koristele valkosuklaarouheella ja Wienernougat palasilla.