2024483.jpg

Eilen oli Alfredin nimipäivä ja tarkoitus oli tehdä Alfredin päivä kakku.... halusin nimittäin paremmin vielä testailla ostamaani ruusu-tyllaa. Päivä oli kumminkin niin kiireinen, että kakun tekemistä piti siirtää täksi päiväksi, ei silti kiirettä oli kyllä tänäänkin....tuntia ennen töihin lähtöä aloin pursottelemaan noita ruusuja ja jostain kumman syystä se kerma vaan suli taas käsiin, eikä noista ruusuista sitten kovin kauniita tullut....

Kakku tehty 5 munan kääretorttupohjasta. Täytteenä  vadelmahilloa ja Flora-vispiä. Päällä marsipaania. Koristeena kermaruusuja, tomusokeria ja sokerihelmiä. Kaikki pursotukset tehty ruusu-tyllalla, koska halusin testailla, millaista jälkeä sillä saa aikaan... :)

2024484.jpg

2024485.jpg

Viikonloppuna en taida paljon keretä leipomaan... Meidän Alfredilla on ihka ensimmäinen näyttely ! 

Elikkäs meidät voi bongata sunnuntaina 02.11. Kajaanin Ryhmänäyttelyssä Pallohallissa. Kehä on 10 ja kilpailunumeromme on 783.

Rohkeasti vaan hihasta nykäisemään ja juttusille, jos satutte paikalla olemaan ! Ja Alfredhan on sitten harmaa kääpiövillakoira, jos joku ei vielä sitä sattumalta tiedä ! :) Hiukkasen meinaa meitä ensikertalaisia jännittää...tai siis ainakin emäntää... :)

2024582.jpg

Alfred-poika syksyisissä tunnelmissa... :)