2012907.jpg

Omar-suklaalevy on odottanut kaapissa leivontainspiraatiota ja kun nyt sitten oli niin sateinen ja tuulinen päivä, niin päätin tehdä muffinsseja ja samalla kokeilla UllanUnelmasta ostamaani enkelimuottia valkosuklaa-enkeleiden tekoon. Muffinssien ohje on sama kuin aiemmin tekemissäni "Pink Lady" - Muffinsseissa.... Marianne-suklaan tilalla siis vain tällä kertaa Omar-suklaata. :)

Koristelin muffinssit Floravispillä; toisen prk:llisen värjäsin vaaleanpunaisella elintarvikevärillä ja toisen maustin kahvilla ja vaniljakreemi jauheella (tuo kahvin lisääminen meinasi vähän juoksettaa kerman, mutta ilmeisesti tuo kreemijauhe hieman pelasti tilanteen). Vaaleanpunaisella pursotuksilla olevat muffinssit koristelin lisäksi osan valkosuklaa-enkeleillä ja sokerihelmillä ja toiset strösseleillä ja sokerihelmillä. Kahvin makuisilla pursotuksilla olevat muffinssit koristelin vielä Omar-suklaa rouheella.

UllanUnelmasta ostamaani ruusu-tyllaakin kokeilin ja muutaman ihan kelvollisen ruusunkin sain aikaiseksi, mutta kunhan harjoittelen vielä lisää, niin laittelen sitten niitä ruusujen kuvia tännekkin.... :)

Tässäpä vielä muutama kuva muffinsseista:

2012910.jpg

2012905.jpg2012913.jpg2012939.jpg