Mira Karamelli Cakes-blogista haastoi minut tähän "kuusi asiaa minusta"-haasteeseen. Kiitos Mira, tähän haasteeseen oli kiva vastata ! :)

 

                     SÄÄNNÖT:
1. Link to the person who taggeg you./ Linkitä henkilö, joka haastoi sinut.
2. Post the rules on your blog./ Kirjoita säännöt blogiisi.
3. Write six random things about yourself. /Kirjoita kuusi sattumanvaraista asiaa itsestäsi.
4. Tag six people at the end of your post and link to them./ Haasta kuusi henkilöä postauksesi lopussa ja linkitä heidät.
5. Let each person know they have been tagged and leave a comment on their blog. / Kerro kaikille haastamillesi henkilöille haasteesta ja jätä heille viesti heidän blogeihinsa.
6. Let the tagger know when your entry is up. / Ilmoita haastajallesi, kun olet vastannut haasteeseen.
 

Olipa yllättävän vaikeaa yhtäkkiä keksiä itsestään jotain sanottavaa.... mutta tässäpä näitä nyt olisi:

1. Olen yleensä asioissa liiankin pikkutarkka …lasien pitää olla kaapissa järjestyksessä koon ja muodon mukaan, samoin kuin ryyni ym. paketit kuivakaapissa, käsipyyhkeet vessassa suorassa ja tietenkin samaa väriä tai ainakin sävyjen täytyy käydä yhteen jne. Nytten iän karttuessa olen jo kyllä vähän oppinut sulkemaan silmäni joiltakin minua häiritseviltä asioilta, pääsee oma päänuppi helpommalla kun ei stressaa liikaa kaikesta…

2. Kaappien ovet (ja ovet yleensä) pitää olla kiinni, en tiedä mistä se johtuu mutta minua nyppii ihan mahdottomasti se, että ihmiset jättävät kaappien ovet selälleen…argggghhhh…

3. Tykkään väkerrellä kaikenlaista ja paneudun kiinostukseni aiheeseen täysillä, vaikka sitten yötä myöten silmät ristissä ja aamulla muutaman tunnin unien jälkeen jälleen uudestaan projektin kimppuun… :)

4. Tutustun helposti uusiin ihmisiin ja ventovieraidenkin kanssa juttu alkaa yleensä luistaa…hyvänä apuna ihmisiin tutustuessa ovat nämä meidän kaksi karvaista kullannuppua ; villakoirapojat Victor ja Alfred. Näiden kanssa kun kulkee, niin aina pääsee juttusille erilaisten ihmisten kanssa ! :)


5. Kaikissa vuodenajoissa on mielestäni omat ihanat puolensa;
Keväällä on ihanaa kulkea järven jäällä tai metsässä auringon jo lämmittäessä mukavasti poskia ja tulevan kesän kukkavalintoja on kiva jo suunnitella.
Kesällä tykkään möyriä pihalla kukkia ja pihaa hoitaen sormet ja varpaat mullassa ja on ihanan valoisaa läpi vuorokauden.
Syksyllä saa maistella kesän kypsyttämiä marjoja ja kasviksia ja aivot tuulettuvat kummasti, kun tekee reippaan kävelylenkin tuivertavassa tuulessa.
Talvella luonto on kauniin valkoinen ja on ihanaa lämmitellä sisällä puiden palaessa leivinuunissa, tietäen että ulkona on paukkupakkanen, jalan alla narskuvineen lumineen.

6. Vanilja on minun suosikki mausteeni ja tuoksuni… Leivonnassa taidan käyttää sitä lähes aina ja hajuvetenikin on tuoksultaan vaniljainen. :)

Löytyisi varmaan paljon muitakin asioita, mitä tähän olisin voinut laittaa, mutta laittakoon ne jotka minut tuntevat sitten lisäyksiä tuonne kommentteihin halutessaa… :)

Koskapa tämä haaste on näköjään jo aika monella jo kiertänyt, niin en erityisemmin tätä enää kenellekkään siirrä eteenpäin. Jokainen voi halutessaan napata tämän omaan blogiinsa ! :)