1311946252_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kajaanista Pekka Heikkisen-leipomosta saa ostettua herkullista yrttipatonkia, joka on hyvää aivan sellaisenaan, mutta nyt olen jo useamman kerran tehnyt tälläisiä pieniä suolapaloja niistä.

Yrtti-fetajuusto-tomaatti patongit 

2 Yrttipatonkia

1 prk Apetina fetajuustokuutioita tai Apetina valkosipuli-persilja fetajuustokuutioita

tomaatteja

ruohosipulia

juustoraastetta

Tomaattipyrekastike:

n. 3 rkl tomaattipyrettä

turaus ketsuppia

n. 0,5 dl ruokaöljyä

n. 0,5 dl vettä

ripaus suolaa

mustapippuria ja pizzamaustetta

Leikkaa patongit hieman vinottain n.1-1½ cm paksuisiksi siivuiksi. Asettele siivut leivinpaperin päälle pellille.

Tee tomaattipyrekastike ja levitä sitä ohuelti patonginsiivujen päälle. Muserra päälle fetajuustokuutioita, leikkaa tomaatit ohuiksi siivuiksi ja laita yksi siivu jokaisen patonginpalan päälle, ripottele päälle vielä pilkottua ruohosipulia ja juustoraastetta.

Paista 225C, kunnes juusto on sulanut ja saanut kauniin värin.

Yksinkertaista ja aah niin herkullista ! :)

1311946277_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Herkkupalat uuniin menoa odottamassa.....

1311946264_img-d41d8cd98f00b204e9800998e