1328346755_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Poikani pyysi tekemään työpaikalleen kakun, kun oli viimeistä päivää siellä töissä. Tosin kakun tilaamisen jälkeen selvisi, että hänellä jatkuvat työt parin viikon päästä uudelleen samassa paikassa ! :)

Hieman räpellykseksi meni tämän kakun teko - liekkö parin kuukauden tauko kakkujen teossa tehnyt tehtävänsä... Koristeita en kerennyt tehdä, vaan pursotin koristeeksi muutaman kermaruusun, jotka menivät pahasti pieleen. Lisäksi tökkäsin koristeeksi sokerimassalehtiä muutaman kappaleen sekä sokerimassaperhosen, jotka sattuivat kaapista löytymään valmiina.

Olin varannut kakun täytettä ja pursotuksia varten mielestäni reilusti Flora-vispiä, mutta se kävikin vähäksi. Siksipä jouduin turvautumaan jääkappissa olleisiin Rainbow vispikermapurkkeihin, jotka olin ostanut kumminkin varalle, kun kaupasta loppuivat Flora-vispit.

En tykännyt tuosta Rainbow vispikermasta yhtään - meni vatkatessa äkkiä "tönköksi" ja makukaan ei ollu minun mieleen. Mutta pakko oli käyttää osittain reunapursotuksiin ja noihin ruusuihin. Pursotusjälkikään ei tällä tullut niin sileää, kuin Flora-vispillä.... Eli jatkossa jätän suosiolla tämän kerman kauppaan....

Kakku tehty siis kolmesta 4 munan kääretorttupohjasta, välissä kermavaahtoa ja vadelma-mansikkahilloa, kostutus lemonlimsaa.

1328346711_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

KUULUMISIA MUUTOIN 

Kakkuilut ja muut leivonnat jääneet siis viimeaikoina aika vähälle opiskeluni vuoksi ja blogikin on elellyt hiljaiseloa päivitysten suhteen.

Mukava on ollut kumminkin huomata, että kävijöitä VillaCaramillassa silti riittää, vaikkei uusia päivityksiä olekkaan tullut pariin kuukauteen. Tilastoseurannan mukaan kävijöitä on päivässä  keskimäärin 70.

Lämmin kiitos teille kaikille blogissa piipahtaville !

Päivät tahtovat mennä hujauksessa, kun koulupäivä alkaa aamulla linja-autoon nousemisella klo 6.40 ja kotona olen noin klo 17.15 illalla. Koulumatkaa kertyy päivässä noin 86 km. Illalla ei juurikaan jaksa mitään isompaa, varsinkin jos on koulutehtäviä.
Viikonloput menevät sitten kotihommissa ja koiraharrastusten parissa. Niin ja huokastakkin pitäisi jossain välissä, että jaksaa taas seuraavan viikon kulkea ja opiskella ! :)

Aika on mennyt todella nopeaan ja kohta on ensimmäinen opiskeluvuosi takana !

Kevät aurinko alkaa taas ihanasti paistaa, vaikka pakkaset ovatkin olleet aivan hurjia täällä meillä päin ainakin ! Pakkanen on tämän viikon aikan pysytellyt tiiviisti yli -30C, useampana aamuna on ollut pakkasta jopa -36C.

Auringonpaisteen myötä saan toivottavasti lisää virtaa ja myös leivontarintamallekin uutta intoa ja energiaa !

Aurinkoista kevään jatkoa kaikille !

F2148CDC97DE4780E0EDE2DA4167B5B5.png