Näitä helppoja ja herkullisia suolapaloja tulee tehtyä silloin tällöin. Varsinkin illanistujaisiin ja juhliin nämä on helppoja ja nopeita tehdä.

 

RUOHOSIPULITUOREJUUSTOHYRRÄT 

Torttu- tai lehtitaikinalevyjä

Ruohosipulituorejuustoa

juustosiivuja

mustapippuria ja merisuolaa myllystä

Lado kaksi taikinalevyä peräkkäin pituussuunnassa.

                  1. Painele keskikohdasta levyjen reunat kiinni toisiinsa.
                  2. Lado koko pitkän levyn pituudelta juustosiivuja levyn päälle.
                  3. Levitä juustosiivujen päälle tuorejuustoa.

Rullaa pitkä levy pituussunnassa tiiviille rullalle, sivele saumakohtaan sormella hieman kylmää vettä ja tasoittele saumakohta sileäksi.

Leikkaa jokainen rulla viiteen osaan ja lado palat leivinpaperin päälle pellille. Lisää palojen päälle myllystä hieman mustapippuria ja merisuolaa.

Paista hyrriä uunissa 225C n. 20 min. tai kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita.