Vuodatuksen palvelinhuoltokatko venyi useamman viikon mittaiseksi... 
Eilen selvisi, että kaikki kuvat, jotka on ladattu palvelimelle helmikuun 2009 jälkeen ovat menetetty.
Eli VillaCaramilla sisältö on monen vuoden ajalta pelkää tekstiä ilman kuvia....
Mahdollisuus on ladata kuvat uudelleen omalta koneelta, mutta nyt yksinkertaisesti minusta tuntuu ettei minulla ole siihen aikaa eikä voimavaroja. Kuvia on vuosien varrella kertynyt sadoille ellei tuhansille eri kansiolle koneellani ja osa ikävä kyllä myös kadonnut koneeni rikkoontuessa viime keväänä.

Kieltämättä kiukun ja epäuskon kyyneleet tirskahtivat eilen illalla, kun Vuodatuksen Facebook-sivulta luin tämän tiedotteen: 

 
"Tilannepäivitys #5: Nyt alkaisi näyttää siltä, että huomenna päästään vihdoinkin takaisin linjoille. Tänään vielä tarkistellaan juttuja ja lämmitellään systeemejä huomista varten.

Huonot uutiset ovatkin sitten huonoja. Datanpalautusfirmalta tuli tieto, että kuvapalvelimen kovalevy on täysin menetetty. Saatavilla on vain epäsynkassa olleen kakkoskovalevyn kuvat sekä kaapista löytyneen vanhan backup-kovalevyn kuvat. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kuvat elokuusta 2009 eteenpäin ovat hävinneet (aikaisemmin mainittu puolitoista vuotta oli virheellinen tieto).

Ne käyttäjät, jotka ovat ostaneet lisätilaa kuville ja joita tämä koskee saavat myöhemmin lisäinfoa sähköpostiin, kunhan saamme selville, millaista hyvitystä meidän on tästä mahdollista antaa.

Olemme äärimmäisen pahoillamme tapahtuneesta. "
 
Nyt on mietintätauon paikka.... Harmittaa vietävästi, mutta elämä on.
Harmistusta ja pahaamieltä lisäävät myös se, että kyse ei omalla kohdallani ollut vain tästä blogista, vaan myös toisesta omasta blogistani Viikkulainen, Peetti-Poika & Wilsoni sekä kahdesta blogista, joita olen useamman vuoden päivittänyt yhdistyksille. 
Satoja ellei tuhansia työtunteja mennyt hukkaan...
 
Elämä ei tähän lopu, olen omassa elämässäni kokenut monin verroin pahempiakin takaiskuja ja menetyksiä, mutta tällä hetkellä tuntuu tosi pahalta ja tekemättömältä paikalta ruveta etsimään ja siirtämään satoja kuvia uudelleen tänne kirjoituksiin...
 
Lämmin kiitos teille kaikille, jotka ovat seuranneet aktiivisesti tai vain satunnaisesti piipahtaneet VillaCaramillassa ! <3
Toivon, että olette viihtyneet ja saaneet VillaCaramillasta innostuksen leivonnan ihanaan maailmaan !

 
Aurinkoista kesän jatkoa kaikille ! 
F2148CDC97DE4780E0EDE2DA4167B5B5.png

Nyt ei jaksa ajatella jätänkö tämän blogin tänne tälläisenään - pelkää tekstiä täynnä olevana reseptiarkistona - vai suljenko VillaCaramillan "ovet" lopullisesti... Aika näyttää jaksanko koota reseptit ja kuvat uudelleen jonnekkin toiseen palvelimeen...

Edit 30.7.2012:
Olen muokannut sivupohjaa sellaiseksi, että se näyttäisi suurinpiiretein normaalilta. Samoin olen lisännyt uusimpiin postauksiin kuvia uudelleen. Katsotaan miten jatko.....