Sunnuntaina päätin kokeilla kakkupohjan tekoa Tupperin silikonisella kukkavuoalla. Olin aiemmin kokeillut kyseistä vuokaa vain jäätelökakkujen tekoon. Kakkupohja onnistui todella hyvin tässä vuoassa, mutta loppu menikin sitten ihan pipariksi...... :(
Ensin aikomukseni oli päällystää kakun pinta suklaalla ja tehdä kaakaolla värjätystä kermavaahdosta hienot pursotukset.... tämä idea karahti kiville, kun sain pilattua kuorrutuksen jollain käsittämättömällä tavalla; se vaan meni sellaiseksi ihmeelliseksi vesi-ryynilällyksi, eli varmaan jotenkin "juoksettui". No muutin suunnitelmia ja päätin sitten vain tehdä niitä hienoja pursotuksia kaakaolla värjätystä kermavaahdosta...
Mutta meillä sitten olikin varmaan keittiössä liian lämmintä, kun viileiden syysilmojen kolotellessa luita ja ytimiä mieheni lämmitti leivinuunia ihan "reilusti" ja kermat vain suli käsiin pursotusvaiheessa, vaikka yritin olla todella nopea...huoh... mutta eiköhän tästä taas opittu jotain..... Lisäksi en saanut koristeeksi tekemiäni suklaa-perhosia kovettumaan "huoneenlämmössä" ja pistin ne sitten hetkeksi pakkaseen....mutta kun ne sitten sieltä otin ja tälläsin kakun päälle, niin eikös ne siivet alkaneet hetken päästä repsottaa alaspäin... voe elämän käsi... kyllä ei ollut itku kaukana......
Tälläinen kakunkuvatus tällä kertaa..... ja kuvatkaan ei sitten oikeen onnistuneet, vaikka kuinka yritti kameran asetuksia ja salamoita säädellä...... Ainut hyvä puoli oli, että oli kyllä todella hyvän makuista, vaikkei ulkonäöstä olisi uskonut. Tämä kakku oli siis "sisäisesti kaunis"... : )

1911946.jpg
1911944.jpg